04-06 Eylül 2025 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi Bilimsel Programı yayınlanmıştır.
İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi ve değerli sponsorlarımızın destekleriyle düzenlenecek olan Gala Yemeği, 4 Eylül 2025 tarihinde gerçekleştirilecektir. Katılım için ön kayıt gerekmektedir.
Etkinliğe katılmak isteyen misafirlerimizin, aşağıda yer alan formu doldurmaları rica olunur.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRi_TOMYcqNZqUv8VgEKrHU7L0ypv9Ov1N22LKqrQl12EiLg/viewform?usp=dialog
Güncellemeler için takip ediniz.
Kongre Eş Başkanları
Prof. Dr. Funda Karbancıoğlu Güler - İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü
Prof. Dr. Muhammet Arici - YTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü