2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi

 

 

 

ITU 56

Değerli Araştırmacılar, Bilim İnsanları, Kamu ve Özel Sektör Uzman ve Temsilcileri ve Tüm Katılımcılar

Büyük bir heyecan ve gururla, Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi'ni duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 4-6 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ortaklığında düzenlenecektir.

Türkiye'nin gıda mikrobiyolojisi alanındaki en önemli bilimsel buluşmalardan biri olan bu kongrenin ilki, Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, 13-16 Eylül 2023 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığıyla Erzurum'da başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bilim insanlarını, akademisyenleri, sanayi temsilcilerini ve kamu-özel sektör paydaşlarını bir araya getiren bu kongre, alanındaki en yeni gelişmeleri tartışma fırsatı sunmuştur.

Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Ülkemiz ve Dünya’da, toplum sağlığı ve refahı açısından önemli konulardan gıda mikrobiyolojisi ve gıda güvenliği alanındaki temel ve uygulamalı araştırmalara odaklanarak, akademik iş birlikleri, endüstri ve akademi arasında bilgi ve deneyim paylaşımı desteklenerek gıda mikrobiyolojisi alanında yenilikçi uygulamaların geliştirilmesini teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Sizleri, gıda mikrobiyolojisi alanındaki en son bilimsel gelişmeleri takip etmek, meslektaşlarımızla bir araya gelmek ve yeni iş birlikleri oluşturmak için bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi ve güncellemeler için resmi web sitemizi takip edebilirsiniz.

Tarih: 4-6 Eylül 2025

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, İstanbul

Prof. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER
Prof. Dr. Muhammet ARICI
Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi Eş Başkanları